header

Gastouderopvang Speler-Thuis Hoogeveen

Gastouderopvang biedt opvang bij gastouders thuis, in een kleinschalige omgeving. Deze kleinschaligheid geeft veiligheid voor kinderen. Het zorgt er tevens voor dat uw kind zich optimaal kan ontplooien omdat het aanbod van activiteiten en zorg samen met u worden afgestemd op uw wensen en op de behoeften van uw kind.

Gastouderopvang is voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Echter iedere gastouder kan en mag zelf bepalen tot welke leeftijd ze kinderen opvangen. Sommige gastouders kiezen ervoor alleen de jongste kinderen op te vangen. Welke uren en vanaf hoe laat u terecht kunt bij de gastouder, spreekt u met de gastouder af. In overleg met de gastouder spreekt u de vrije dagen en vakantieweken af. Op de nationale feestdagen is in principe geen gastouderopvang, tenzij u samen tot een andere keuze komt.

Speler-Thuis biedt op dit moment alleen nog opvang bij de gastouder thuis aan. We hopen dat de gastouderopvang het mogelijk maakt om het ouderschap en werken op een goede manier mogelijk te maken..

Tarieven gastouderopvangSpeler-Thuis Hoogeveen
Wilt u weten wat het kost om uw kind bij de gastouder te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool
De maximale vergoeding voor kinderopvangtoeslag in 2021 is €6,27 per uur. Dit betreft het gastoudertarief en de bureaukosten samen.

Inschrijven