Locaties kinderopvang, bso en vso in Hoogeveen

Spelerwijs heeft verschillende locaties voor kinderopvang (KDV), buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO), zowel in de kern van Hoogeveen als ook in de buitendorpen.
 
Kinderdagopvang is er voor kinderen van 0-4 jaar van ’s morgens vroeg tot het eind van de dag. De buitenschoolse opvang is er voor kinderen van 4-12 jaar en kinderen zijn welkom voor- en na schooltijd, in vakanties en op margedagen.
 
Voorschoolse opvang is ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kind is dan van harte welkom op de VSO. Zo kan je als ouder in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk. Op de voorschoolse opvang kunnen de kinderen, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen.
 
Op de buitenschoolse opvang willen we graag dat kinderen na schooltijd komen spelen, andere kinderen kunnen ontmoeten en al spelend kunnen leren. Er is alle gelegenheid om te ontspannen en hun schooldag achter zich te laten. Dit kan door o.a. een kopje thee te drinken en even een verhaal te vertellen. Vervolgens kunnen ze samen spelen en aan geplande of spontaan ontstane activiteiten deelnemen. Met een uitdagend aanbod, is er voor ieder kind iets leuks te doen. Op al onze opvanglocaties werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers