Nieuw kinderdagverblijf in Wolfsbos!

Nieuw kinderdagverblijf in Wolfsbos!

Kinderopvang Wolfsbos is een nieuw te openen kinderdagverblijf die gevestigd is in het kindcentrum Wolfsbos in Hoogeveen. Bij voldoende aanmeldingen zijn kinderen van 0-4 jaar welkom van maandag tot en met vrijdag. Het streven is om per 1 september de deuren te openen.

Stijgende vraag naar kinderopvang

Door de stijgende vraag naar kinderopvang wil Spelerwijs graag uitbreiden. Deze uitbreiding zal gaan plaatsvinden in het KC Wolfsbos aan de Koekoekslaan 1 In Hoogeveen. Op deze locatie biedt Spelerwijs al peuteropvang en buitenschoolse opvang en na de zomervakantie zal daar een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar bij komen.

Voorrang

Kinderen die al geplaatst zijn bij Spelerwijs krijgen voorrang op nieuw te plaatsen kinderen. Heeft u uw (ongeboren) kindje al op de wachtlijst voor onze andere locatie in de Zuiderbreedte of stapt u liever over naar een plekje in Wolfsbos? Stuur ons dan een e-mail via administratie@spelerwijs-hoogeveen.nl.

Aanmelden

Staat uw kindje nog niet ingeschreven bij Spelerwijs, maar heeft u wel belangstelling? Dan kunt u een aanmelding doen via ons aanmeldformulier. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.