Welke gastouders zijn aangesloten bij Spelerwijs?

Maak kennis met onze gastouders!

Ik ben Ingrid Jager van Gastouderopvang Kidscoaching in Hoogeveen Zuid. Ik bied kleinschalige opvang waar elk kind zichzelf kan en mag zijn. In mijn gastouderopvang is plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ik vind kinderen opvangen het fijnste wat er is. We gaan vaak naar buiten, we bouwen, knutselen, tekenen, rennen, springen, eten, slapen en spelen met elkaar. Zoekt u nog een thuis van huis voor uw kind(eren)? Dan hoor ik graag van u. 
Opvangadres:Begoniastraat 69, Hoogeveen
Beschikbaarheid:Maandag, woensdag en vrijdag
Opvangtijden:Alle dagen vanaf 's morgens vroeg tot in de avond. Alles in overleg
Uurprijs:€6,10 (excl. extra kosten als deze afgenomen worden als lunch, diner en kilometervergoeding)
Huisdieren aanwezig:
Nee
Rookvrij:Ja

 

Ik ben Helga Bühler, 54 jaar en woon in Pesse. Ik ben al sinds 2015 gastouder en ik vind het steeds leuker worden! Ik heb veel aandacht voor de kinderen in een huiselijke omgeving, waarbij we veel buiten spelen en op onderzoek gaan naar al het moois wat de natuur ons geeft, elk seizoen weer. Samen leren spelen en werken, zoals knutselen, lezen, tekenen, bouwen en het kind nieuwe vaardigheden aanleren, vind ik belangrijk zodat het kind kleine stapjes in zijn of haar ontwikkeling kan maken. Dat zijn ontzettend mooie momenten in een dag bij ons op de opvang en gelukkig heb ik nog ruimte voor nieuwe kinderen.
Ik ben een erkend leerbedrijf en kan stagiaires, die de opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen (25498), een stageplaats bieden. Stagiaires kunnen mijn gegevens vinden op www.stagemarkt.nl en kunnen zich aanmelden voor een stageplaats bij Speler-Thuis
 
Opvangadres:Lage Landkamp 14, Pesse
Beschikbaarheid:In overleg
Opvangtijden:Alle dagen vanaf 6:30 uur tot ongeveer 18.00 uur
Uurprijs:€6,05 (excl. kosten diner)
Huisdieren aanwezig:
Ja
Rookvrij:Ja
Leerbedrijf ID:100733185

 

Mijn naam is Petra Marissen-de Jonge en ik ben getrouwd. Mijn leeftijd is 47 jaar. Ik heb een zoon van 21 jaar en een bonuszoon van 14 jaar. Ik ben nu 18 jaar gastouder, met veel plezier. In de loop der jaren heb ik al veel gastkindjes mogen ontvangen en heb 2 jaar mogen werken als assistent juf op peuterspeelzaal "De Skuttersies" in Noordscheschut. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau "de Hondsrug" en nu dus ook bij gastouderbureau "Speler-Thuis". Wij hebben 2 poezen rondlopen in een rookvrij huis. 
Opvangadres:Meester Kosterweg 31, Noordscheschut
Beschikbaarheid:Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Opvangtijden:Alle dagen vroeg in overleg, tot 18:00 uur
Uurprijs:€5,70 (excl. fruit)
Huisdieren aanwezig:
Ja
Rookvrij:Ja

 

Inschrijven

U kunt uw kind kosteloos inschrijven voor een van onze groepen. Wilt u weten wat het kost om uw kind bij de gastouder te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. De maximale vergoeding voor kinderopvangtoeslag in 2022 is €6,52 per uur. Dit betreft het gastoudertarief en de bureaukosten samen.

Kind inschrijven  Kosten berekenen