BSO de Skutterties

Buitenschoolse opvang (BSO) De Skutterties is gevestigd in de Cirkel in Noordscheschut. Hier zijn uw kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, welkom van maandag t/m vrijdag voor naschoolse opvang. Deze locatie maakt gebruik van de ruimtes van zowel de peutergroep als de aangrenzende algemene ruimte in het gebouw. Buitenspelen is uiteraard ook mogelijk. Kinderen mogen spelen op het gezamenlijke buitenterrein van Spelerwijs, op het naastgelegen grasveld en in de speeltuin met (of in overleg zonder) de nabijheid van een pedagogisch medewerker.

Voorschoolse opvang (VSO) behoort ook tot de mogelijkheden.
Hier zijn uw kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, welkom van maandag t/m vrijdag, van 7.00 – 8.30 uur tijdens de schoolweken. Op de VSO kunnen kinderen, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen.
 
Bij onze BSO is volop vermaak voor de kinderen. Bewegen is wat de kinderen het liefst doen na school. Hier is volop ruimte voor. Alle dagen zal er een balans zijn tussen actief zijn en rust nemen. De kinderen kunnen veel plezier met elkaar hebben, maar mogen er ook voor kiezen om even iets alleen te doen. Onze activiteiten passen we aan op de leeftijden van de kinderen. We willen ons aanbod richten op buitenspel, sport/bewegen en gerichte activiteiten waarvan de kinderen zelf aangeven hier interesse in te hebben. Denk aan het maken van een website, fotograferen, koken, enz.

Medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers zijn creatief en enthousiast. Zij zijn in het bezit van een geldig MBO of HBO diploma en een EHBO diploma. Naast de gediplomeerde pedagogisch medewerkers zijn ook regelmatig onze samenwerkingspartners aanwezig.

Scholen

Wij vangen kinderen op van de christelijke basisschool de Regenboog in Noordscheschut. 

Pakketten

U kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is drinken en een versnapering bij de uurprijs inbegrepen. Tijdens vakantieweken wordt er ook een lunch en fruit aangeboden.

Keuze pakketten

  • BSO 51 weken na schooltijd tot 18:00 uur. Tijdens de vakantieweken van 08:30 tot 18:00 uur.
  • BSO 40 weken van na schooltijd tot 18:00 uur. 
  • VSO 40 weken van 07:00 tot 08:30 uur.

Tarieven buitenschoolse opvang Noordscheschut

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar BSO de Skutterties te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. Als u wilt weten hoe de kosten zijn opgebouwd voor de BSO 51 weken in 12 maandtermijnen, dan is dit zichtbaar in de berekening.

Kosten berekenen Kind inschrijven

GGD Rapport

BSO de Skutterties
Kind inschrijven