Plaatsingsprocedure

Nadat u uw kind heeft aangemeld, komt hij/zij op de wachtlijst te staan van de locatie (en dagen en/of dagdeelcombinaties) van uw keuze.

De plaatsingsprocedure is als volgt:

  1. Uw kind kan worden geplaatst, wanneer er ruimte komt op de groep(en) van uw keuze. Het is daarom aan te raden zo veel mogelijk dagdeelcombinaties aan te vinken op de aanmelding. Voor de peuteropvang geldt dat de peuter dan minimaal 2 jaar en 4 maanden moet zijn (in de gemeente Staphorst 2 jaar en 5 maanden).
  2. De planning wordt uitgevoerd op het centraal kantoor en voor de volgorde van plaatsing is de datum van het inschrijfformulier leidend, wie het eerst zijn volledige inschrijfformulier heeft geretourneerd, is als eerste aan de beurt. 
  3. Wanneer uw kind geplaatst wordt, neemt de medewerker van de planning contact met u op en ontvangt u een overeenkomst en zal de pedagogisch medewerker contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.
  4. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u informatie over de groep en kunt u bijzonderheden over uw kind bespreken. In dit gesprek zullen ook afspraken gemaakt worden met betrekking tot de wenperiode, welke voornamelijk van toepassing is voor de plaatsing op het kinderdagverblijf (KDV).

Inschrijven

U kunt uw kind kosteloos inschrijven voor een van onze groepen. 

Kind inschrijven  Kosten berekenen