KDV De Drie Turven

Kinderopvang de Drie Turven is een kinderdagverblijf die gevestigd is in het MFC de Opsteker. Hier zijn uw kinderen, in de leeftijd van 0-4 jaar, welkom op maandag t/m vrijdag. Deze locatie heeft een ruime groepsruimte met aansluitend een slaapkamer en een ruime buitenspeelplaats. De ruimte is ingericht in drie verschillende zones. De babyhoek, dreumeshoek en een groot gedeelte voor de peuters. Dit is belangrijk omdat de peuteropvang in de ochtenden in hetzelfde grote lokaal aanwezig is.

We leggen extra nadruk op een warme en rustige sfeer, het dagritme, en waar mogelijk natuurlijke materialen. Ritme en structuur zijn bij ons belangrijk; dit zorgt voor veel rust en regelmaat.

Ieder kind heeft een eigen mentor. Alle pedagogisch medewerkers zijn MBO of HBO opgeleid, hebben de opleidingen Uk & Puk, Peutersprongen en de training Interactie Vaardigheden gevolgd en zijn in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma. Ook komt er geregeld een HBO coach op de groep om de pedagogisch medewerkers te adviseren in hun pedagogisch handelen.

U kunt kiezen uit 4 verschillende opvangpakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is eten, drinken, flesvoeding, luiers en fruit en/of een zuivelhapje bij de uurprijs inbegrepen.

Keuze pakketten

Voor alle pakketten geldt dat er een ochtend en/of een middag kan worden afgenomen. De mogelijkheden op de dagopvang 0-4 jaar zijn:

  • Ochtendopvang: van 7.00 tot 12.30 uur
  • Middagopvang: van 12.30 tot 18.00 uur
  • Dagopvang: van 7.00 tot 18.00 uur

Het kan zijn dat u vroeger en/of langer dagopvang nodig heeft, we kunnen vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur kijken of dit mogelijk is, middels verlengde opvang. Ook is er voor de peuters van de peuteropvang een verlengde ochtend mogelijk. Dit alleen als het kinderdagverblijf is geopend die dag.

Tarieven kinderopvang Nieuwlande

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar Kinderopvang de Drie Turven te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. 

Kosten berekenen  Kind inschrijven

GGD Rapport

KDV De Drie Turven

Foto galerij

Kind inschrijven