KDV de Skutterties

Kinderopvang  de Skutterties is per 1 oktober gevestigd in De Circkel.  

Hier zijn uw kinderen, in de leeftijd van 0-4 jaar, welkom op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur en 18.00 uur.
Deze locatie heeft een kinderopvangruimte met aansluitend een slaapkamer en een buitenspeelplaats. De ruimte beschikt over afwisselende hoeken passend bij de leeftijd van 0 – 4 jaar. Zo kan een baby op ontdekking in de babyhoek en kan een dreumes/peuter spelen in één van de hoeken met auto’s, blokken, poppen, etc. We leggen extra nadruk op een warme en rustige sfeer, het dagritme, en waar mogelijk natuurlijke materialen. Ritme en structuur zijn bij ons belangrijk; dit zorgt voor rust en regelmaat.

Ieder kind heeft een eigen mentor. Alle pedagogisch medewerkers zijn MBO of HBO opgeleid, hebben de opleidingen Uk & Puk, Peutersprongen en de training Interactie Vaardigheden gevolgd en zijn in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma. Ook komt er geregeld een HBO coach op de groep om de pedagogisch medewerkers te adviseren in hun pedagogisch handelen.

U kunt kiezen uit verschillende opvangpakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. 
Bij de pakketten voor kinderopvang en buitenschoolse opvang is eten, drinken, flesvoeding, luiers en fruit en/of een zuivelhapje bij de uurprijs inbegrepen.

Keuze pakketten

Voor alle pakketten geldt dat er een ochtend en/of een middag kan worden afgenomen. De mogelijkheden op de dagopvang 0-4 jaar zijn:

  • Ochtendopvang: van 7:00 tot 12:30 uur
  • Middagopvang: van 12:30 tot 18:00 uur
  • Dagopvang: van 07:00 tot 18:00 uur 

 

Tarieven kinderopvang de Skutterties

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar Kinderopvang de Skutterties te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool.

Kosten berekenen Kind inschrijven

KDV de Skutterties
Kind inschrijven