KDV De ZuiderBreedte

Kinderopvang de Zuiderbreedte is een kinderdagverblijf die gevestigd is in de Brede School de ZuiderBreedte. Hier zijn uw kinderen van 0-4 jaar welkom van maandag t/m vrijdag. Deze locatie heeft twee ruime groepsruimtes, een grote slaapkamer en een mooie buitenspeelplaats. De ene groepsruimte is vooral ingericht voor de baby’s en dreumesen en de andere voor de dreumesen en peuters. 
We leggen extra nadruk op een warme en rustige sfeer, het dagritme, en waar mogelijk natuurlijke materialen. Ritme en structuur zijn bij ons belangrijk; dit zorgt voor veel rust en regelmaat.

Ieder kind heeft een eigen mentor. Alle pedagogisch medewerkers zijn MBO of HBO opgeleid, hebben de opleidingen Uk & Puk en Peutersprongen gevolgd en zijn in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma. Daarnaast hebben de pedagogisch medewerkers die werken op de baby/dreumes groep ook de babycursus gevolgd. Ook komt er geregeld een HBO coach op de groep om pedagogisch medewerkers te adviseren in hun pedagogische handelen.

U kunt kiezen uit 3 verschillende opvangpakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past, zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is eten, drinken, flesvoeding, luiers en fruit en/of een zuivelhapje bij de uurprijs inbegrepen.

Puk groepUk groep

 

Keuze pakketten

Voor alle pakketten geldt dat er een ochtend en/of een middag kan worden afgenomen. De mogelijkheden op de dagopvang 0-4 jaar zijn:

  • Ochtendopvang: van 7.00 tot 12.45 uur
  • Middagopvang: van 12.45 tot 18.30 uur
  • Dagopvang: van 7.00 tot 18.30 uur

Tarieven kinderopvang Hoogeveen

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar Kinderopvang de Zuiderbreedte te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. 

Kosten berekenen  Kind inschrijven

GGD Rapport

KDV De ZuiderBreedte

Foto galerij

Kind inschrijven