KDV 't Wolfje

Kinderopvang 't Wolfje is een kinderdagverblijf die gevestigd is in het kindcentrum Wolfsbos in Hoogeveen. Op deze locatie zijn kinderen van 0-4 jaar welkom van maandag tot en met vrijdag. Deze locatie heeft een ruime, lichte groepsruimte, een slaapkamer aansluitend aan de groepsruimte en een buitspeelplaats dat wordt gedeeld met peuteropvang 't Wolfje.
De inrichting en sfeer zullen, net als onze andere kinderopvanglocaties, de nadruk hebben op rust en warmte, het dagritme en waar mogelijk natuurlijke materialen. Er is veel aandacht voor ritme en regelmaat, omdat dat rust en regelmaat bewerkstelligt.

Spelerwijs heeft ook een peuteropvang en een buitenschoolse opvang in dit kindcentrum. Door deze uitbreiding kunnen kinderen van 0-12 jaar terecht bij Spelerwijs in de wijk Wolfsbos.

Ieder kind heeft een eigen mentor. Alle pedagogisch medewerkers zijn MBO of HBO opgeleid, hebben de opleidingen Uk & Puk en Peutersprongen gevolgd en zijn in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma. Daarnaast hebben de pedagogisch medewerkers ook het certificaat babyspecialisatie. Ook komt er geregeld een HBO coach op de groep om pedagogisch medewerkers te adviseren in hun pedagogische handelen.

U kunt kiezen uit 3 verschillende opvangpakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past, zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is eten, drinken, flesvoeding, luiers en fruit en/of en zuivelhapje bij de uurprijs inbegrepen.


Keuze pakketten

Voor alle pakketten geldt dat er een ochtend en/of een middag kan worden afgenomen. De mogelijkheden op de dagopvang 0-4 jaar zijn:

  • Ochtendopvang: van 7:00 tot 12:45 uur
  • Middagopvang: van 12:45 tot 18:30 uur
  • Dagopvang: van 07:00 tot 18:30 uur 

Tarieven kinderopvang Hoogeveen

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar Kinderopvang 't Wolfje te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool.

Kosten berekenen Kind inschrijven

 

KDV 't Wolfje
Kind inschrijven