Peuterspeelzaal kosten berekenen

Vandaag de dag brengen veel ouders hun peuter naar een peuterspeelzaal. Wat veel mensen op voorhand niet verwachten, is het feit dat dit voor de ontwikkeling van de peuter juist een goede keuze is. Al spelende ontwikkelt een kind zich namelijk op allerlei gebieden, waaronder de omgang met andere kinderen en volwassenen. Wij snappen dan ook als geen ander dat de kosten meewegen in de beslissing om uw kind wel of niet te brengen naar een peuterspeelzaal. Daarom heeft Spelerwijs een speciale rekentool ontwikkeld om peuterspeelzaal kosten berekenen eenvoudig te maken.

Start met berekenen

Hoe werkt dat? Kosten berekenen voor de peuterspeelzaal

Het berekenen van de kosten voor een peuterspeelzaal proberen wij zo eenvoudig mogelijk te maken. In slechts 2 stappen ziet u via onze rekentool de totale kosten, de toeslag en de uiteindelijke netto bijdrage. Hierdoor heeft u direct inzichtelijk wat de totale kostenpost voor u bedraagt. 

De vragen die wij aan u stellen gaan over:

  • Uw gegevens (inkomen, uren per week dat u werkt)
  • Uw kinderen (opvangsoort, aantal uren, aantal kinderen)

Uw kind direct en online aanmelden

Op het moment dat u de kosten inzichtelijk heeft en uw kind(eren) zou willen aanmelden, kan het proces eenvoudig vervolgd worden. Via het inschrijfformulier regelt u alle zaken digitaal en komt de aanvraag direct bij ons binnen. Onze medewerkers zullen de aanvraag direct in behandeling nemen waardoor de opvang van uw kind binnen een ogenblik geregeld kan worden.

Let wel op: tegenwoordig wordt de peuterspeelzaal ook wel peuteropvang genoemd. Raak dus niet verward tijdens het aanmeldproces!

Vragen? Laat het ons weten!

Heeft u na het berekenen van uw kosten toch nog vragen? Geen enkel probleem! Onze medewerkers staan namelijk voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en te zorgen dat uw kinderen de opvang krijgen die ze verdienen. Neem gerust contact met ons op!

Ik heb een vraag