Wolfsbos

Buitenschoolse opvang Wolfsbos is een BSO die gevestigd is in kindcentrum Wolfsbos. Hier zijn uw kinderen van 4 tot 12 jaar, van maandag t/m vrijdag welkom. Deze locatie maakt gebruik van de ruime groepsruimtes in het gebouw en van de speels aangelegde buitenspeelplaats rondom het kindcentrum.

Bij onze BSO is volop vermaak voor de kinderen. Bewegen is wat de kinderen het liefst doen na school. Daar krijgen de kinderen alle ruimte voor. Alle dagen zal er een balans zijn tussen actief zijn en rust nemen. De kinderen kunnen veel plezier met elkaar hebben, maar mogen er ook voor kiezen om even iets alleen te doen. Onze activiteiten passen we aan op de leeftijd van de kinderen. We willen ons aanbod richten op buitenspel, sport/bewegen en gerichte activiteiten waarvan de kinderen zelf aangeven hier interesse in te hebben. Denk aan het maken van een website, fotograferen, koken, enz.

Medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers zijn creatief en enthousiast. Zij zijn in het bezit van een geldig MBO of HBO diploma en een EHBO diploma. Naast de gediplomeerde pedagogisch medewerkers zijn ook regelmatig onze samenwerkingspartners aanwezig.

Scholen

Wij vangen kinderen op van beide basisscholen De Goudvink en De Krullevaar, gevestigd in kindcentrum Wolfsbos. Heeft u een kind die op een andere basisschool zit en heeft u belangstelling voor onze BSO Wolfsbos, neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Pakketten

U kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is drinken en een versnapering bij de uurprijs inbegrepen. Tijdens vakantieweken wordt er ook een lunch en fruit aangeboden.

Keuze pakketten

  • BSO 51 weken van 14:00 tot 18:30 uur. Tijdens de vakantieweken van 08:30 tot 18:30 uur.
  • BSO 40 weken van 14:00 tot 18:30 uur.
  • VSO 40 weken van 07:00 tot 08:30 uur.

Tarieven buitenschoolse opvang Hoogeveen

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar BSO Wolfsbos te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. Als u wilt weten hoe de kosten zijn opgebouwd voor de BSO 51 weken in 12 maandtermijnen, dan is dit zichtbaar in de berekening.

Kosten berekenen  Kind inschrijven

GGD Rapport

Wolfsbos

Foto galerij

Kind inschrijven