Een kind leert spelenderwijs
Spelerwijs is de voorschool van het basisonderwijs

Kinderopvang Hoogeveen

Bent u op zoek op zoek naar peuter-, kinder-, buitenschoolse en/of gastouderopvang in of rondom Hoogeveen? Spelerwijs biedt op verschillende locaties de perfecte plek voor uw kind(eren) aan.

Wij werken op alle locaties met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Daarnaast hebben wij geregeld stagiaires en vrijwilligers aan het werk. Zij zijn in het bezit van een VOG, welke regelmatig gescreend worden en alle stagiaires volgen een opleiding in de pedagogische sector.

Voorschoolse educatie 

Zowel op de kinderopvang als op de peuteropvang kunnen kinderen gebruik maken van een VE plek. VE staat voor Voorschoolse Educatie. Of uw kind daarvoor in aanmerking komt, hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld van het opleidingsniveau van u als ouders of van het advies van de jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau. Een aantal uren betaalt u zelf en voor een gedeelte draagt de gemeente van uw woonplaats de kosten voor de opvang.

Wat biedt Spelerwijs?

Spelerwijs biedt deskundige pedagogisch medewerkers die zien wat uw kind nodig heeft, mede omdat zij, naast de Uk & Puk training, zij ook opgeleid zijn in Peutersprongen, waarin geleerd is om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het individuele kind. Wij werken nauw samen met de ouders en verschillende organisaties.

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar de kinderopvang te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool. 

Kind inschrijven  Kosten berekenen