Tamboerke

Peuteropvang Tamboerke centrum Hoogeveen Tamboerke. Tamboerke is gevestigd in het dorpshuis Het Knooppunt in het centrum van Hoogeveen. Tamboerke heeft een lokaal en een groen, omheinde buitenspeelplaats waar de kinderen kunnen glijden, fietsen en in de zandbak kunnen spelen.

Wanneer uw kind geplaatst wordt, heeft u een kennismakingsgesprek met de pedagogisch medewerker, dit kan thuis of op de locatie plaatsvinden. We kiezen er bewust voor om vooraf kennis te maken en hopen dat het bijdraagt aan een goede start.

Standaard mag uw kind twee keer per week komen, maar ook vier dagdelen is mogelijk met een VE indicatie. 

Hoe een dagdeel eruit ziet en wat Spelerwijs u te bieden heeft, kunt u hieronder lezen.

Wat biedt Tamboerke

Iedere dagdeel heeft een vast dagritme, deze houvast is voor peuters belangrijk, omdat hierdoor het wennen in de groep in een andere omgeving makkelijker verloopt. Sommige kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig om tot ontwikkeling te komen en zij komen in aanmerking voor een VE plek, hiervoor is een VE indicatie nodig. Tijdens alle dagdelen wordt er gewerkt met het programma Uk & Puk, de pedagogische medewerkers zijn opgeleid in Peutersprongen en wordt er samengewerkt met vele (keten)partners. Natuurlijk bent u als ouder de belangrijkste contactpersoon. De pedagogische medewerkers hebben ook contact met basisscholen Montessorischool, Villa Kakelbont, Het Palet, Juliana van Stolbergschool, Prof. Titus Brandsma, de bibliotheek, het consultatiebureau en de SWWH.

Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

GGD Rapport

Tamboerke

Foto galerij

Kind inschrijven