Villa Tamboerke

Villa Tamboerke is gevestigd in obs Villa Kakelbont, gelegen aan het Stoekeplein. Deze school is recentelijk gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen. Wij hebben in de school één lokaal in gebruik en delen een grote buitenspeelplaats met de kleuters.

Wanneer uw kind geplaatst wordt, heeft u een kennismakingsgesprek met de pedagogisch medewerker, dit kan thuis of op de locatie plaatsvinden. We kiezen er bewust voor om vooraf kennis te maken en hopen dat het bijdraagt aan een goede start.

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen, het is ook een mogelijkheid om vier keer per week te komen. Dan praten we over een VE plaatsing. 

Hoe een dagdeel eruit ziet en wat Spelerwijs u te bieden heeft, kunt u hieronder lezen. Maar u bent natuurlijk ook welkom om een keer een kijkje te komen nemen. 

Wat biedt Villa Tamboerke

Iedere dagdeel heeft  een vast dagritme, deze houvast is voor peuters belangrijk, omdat hierdoor het wennen in de groep in een andere omgeving makkelijker verloopt. Sommige kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig om tot ontwikkeling te komen en zij komen in aanmerking voor een VE plek, hiervoor is een VE indicatie nodig. Tijdens alle dagdelen wordt er gewerkt met het programma Uk & Puk, de pedagogisch medewerkers zijn opgeleid in Peutersprongen en wordt er samengewerkt met vele (keten)partners. Natuurlijk bent u als ouder de belangrijkste contactpersoon. De pedagogisch medewerkers hebben intern veel contact met basisschool Villa Kakelbont, maar ook met de basisscholen Montessorischool, Het Palet, Juliana van Stolbergschool, Prof. Titus Brandsma, de bibliotheek, het consultatiebureau en SWWH.

GGD Rapport

Villa Tamboerke

Foto galerij

Kind inschrijven